Zwisters Kaasfondue

Zo maak je zelf de lekkerste kaasfondue voor 4 personen. Met dit recept bereid je de klassieke Zwitserse fondue met de kazen Gruyère, Vacherin Fribourgois en Emmentaler.

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pan voor kaasfondue

Tapas Fondue Swiss Boska
Tapas Fondue Swiss (Boska)
De Tapas Fondue Swiss van Boska kent verschillende uitvoeringen, de Tapas Swiss uitvoering is wel heel mooi en speciaal. Het is een klein fonduepannetje dat zeer geschikt is voor de bereiding van kleine hapjes.
Bij dit model is er een Zwitserse vlag op de pan geschilderd wat een speciaal effect geeft. De pan leunt op een donker houten plank. De pan is bedoelt voor twee personen en wordt verwarmd met een waxinelichtje, twee fondue vorkjes zijn inclusief. Het onderstel is gemaakt van een donkere houtsoort en daar bovenop vind je een stenen pan die tevens magnetron proof is. De gesmolten kaas zal je extra lekker smaken wanneer je deze bijzondere fondue pan van aardewerk gaat gebruiken.
Een mooie bijkomstigheid is dat de fondue pan niet alleen geschikt is voor kaas, maar ook geschikt is voor chocolade. Je kunt deze set dus ook gebruiken voor het nagerecht.